Embermesék

Mjuzik

Mégpedig egy isteni szám Johann „Hans“ Hölzel -től. Ki ő? Hát ő volt a Falco. Az anyukája nagyon szerette az ő kis Hansl-káját, aki a fantasztikus karrier csúcsán is csak a kisfia a „Burli”-kája maradt. Akármilyen interjút készítettek vele, ő csak Hansista, soha nem hívta az édes kisfiát Falco-nak. 🙂 Teljesen megértem a nénit, bár azt nagyon is el tudom képzelni, hogy a Burlit esetleg zavarta a névhasználat. 🙂 
Falco zenéje véleményem szerint bőven megelőzte a korát. Zseniálisakat alkotott, akkor is ha nem mindegyik nótájáért lépek. Egy őt ismerő barátunk szerint arrogáns, unszimpatikus ember volt, de állati nagy művész.
Ahogy mondtam, Falco nem minden számát szeretem. Van amelyiket már túl sokszor hallottam és van olyan is, ami idegesít. A mostani ajánlatom egy olyan száma, amit még a halála előtt vettek fel vele a stúdióban. Én ezt a számát nagyon szeretem. Egyesek szerint ez a Jeanny trilógia 3. befejező része, mások szerint ez baromság, csak belamagyarázták a Jeannyt, mert így talán több pénzt lehet lehúzni róla. Egy biztos, Hansl sajnos már nem tud róla nyilatkozni.
Falco – The Spirit Never Dies

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .