Embermesék

Csúszás

Önálló gondolatokra jelenleg nem futja, az agyam sporolós, energiakímélő üzemmódra kapcsolt. Szükség is van rá az esti munka miatt. Viszont a Copy+Paste paranccsal még így lelassulva is remekül boldogulok, szóval rövid helyzetjelentésként álljon itt az előző bejegyzésem kapcsán írt  válaszom Kormi megjegyzésére: 
 Sajnos hétvégénél előbb nem hiszem, hogy sikerül beszámolót írnom, nagyon ki vagyok purcanva. Egyrészt nehéz a munka, mert rengeteg az új, idegen információ, amit fel kell tudni dolgozni, és nem szabad tévedni, másrészt délutános műszakban vagyok (inkább, mint a reggel 4-es kelés 😉 ) iccaka 22-ig, és ekkortájt a koncentrációs képességem hagy némi kivánnivalót maga után. Alvás kevés, mert izgulok! :))
 Ìgérem sietek, amint tudok már írok is! Eddig nagyon vegyesek voltak a benyomásaim. A megszöksz-től kezdve a megszoksz-ig minden megvolt. Be kell valjam, nem számítottam arra, hogy ennyire nehéz lesz ez az „egyszerű” adatrögzítéses tevékenység.

8 thoughts on “Csúszás

 1. Oké. Akkor maradjunk abban, hogy ha első nap nem lett belőle megszöksz, akkor marad a megszoksz.
  Azért nem semmi kettedik műszakban dógzani, este tízig. Hányra érsz haza?
  Bár hajnali kelést én sem igazán komálom.
  De így a Kismucival ki tud lenni suli után?

 2. Na ne viccelj màr, nem olyan fàbòl faragtak tèged aki megszòkik…Gondolj csak a règi boszorka fònòknòdre, annàl minden csak jobb lehet.
  A nagy kalapban benne van a megszòkik is, de adj idòt magadnak, nem mehet minden ùgy rògtòn, mint a karikacsapàs, ugye?

  Meg fogsz te szokni ott, az tuti!:DD

 3. Andika drága. Otthon szabad bőgni. Tudod, az kiengedi a gőzt. S utána már színesedhet a világ.
  Sofynak meg igaza van. Nem csapunk karikát, s annál keményebb csajszi vagy, mintse megszökj. Bizonyíts. Magadnak. Apusnak. Kismucinak. Meg az egész világnak.
  Na jó….nem mindenkinek. Akinek akarsz.
  Pusszantás, s tarts ki. Lélekben támogatlak, ezt tudnod kell.

 4. Ezen a héten legalább délelőttös a műszakod?
  Nem b…szogatlak, csak símán érdeklődöm, próbálom a munkavállaló bőrébe képzelni magam.

 5. Gyerekek, egyszerüen nincs idöm! 3 hétig délutánosok vagyunk, ez a hét a második és állati fárasztó. A délelött 2 pillanat alatt elfut …., de mondom gyüvök és beszámolok! Már a „produkcióban” dolgozom, a tesztfázis kinöttem, ügyes vagyok! Viszont ez azt is jelenti, hogy már nem szabad tévedni és mindent tudni kell.

 6. jippijájéééé. akkor a megszökszt túllépted. hurrá. erre a pár sorra vártam. s akkor nőhet a rózsa a türelem fáján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .