Embermesék

10 éves az Embermesék!

Naná, hogy elfelejtettem augusztusban az évfordulót, de én ilyenekkel nem is nagyon foglalkozom. A 10 év viszont nem piskóta, muszáj megállnom egy picit. Sajnos a 10 év nem azért érdekes, mert olyan temérdek történet íródott, más oka van: eltelt 10 évnyi idő az életemből. Más volt az életem az elején az induláskor, más lett mostanra. Sok minden változott, én is. Humor és életigenlés maradt. Az égigérő naivítás maradt. Ebből következően a csalódások, pofára esések is maradtak. Ha nem így lenne nem én lennék. Ez így autentikus.

Blogom stációi

www.embermesek.blogspot
www.embermesek.de
www.embermesek.blog


A blogom az elején a blogspot keresztnevet viselte és teljesen ingyenes volt. Évekkel később egyre inkább úgy éreztem, van mit mondanom. Kisfiam nagy meggyőződéssel érvelt a fizetős weboldal mellett, teljesen fel volt ajzva, szerinte a „hochliterarisch„, azaz magas irodalmi értékűnek titulált történeteim (ezen akkor nagyon vigyorogtam, de annyira örültem neki, hogy így látja…sőt én úgy emlékszem hochliteraturischnak nevezte, de gugliztam, nincs ilyen kifejezés a németben) nem kallódhatnak egy mezei ingyenes oldalon, saját oldal kell! Végiggondoltam …. ő megmutatta mit jelent, ha saját oldal lenne, meggyőzött. Az első választás még a .de végű volt, nem volt a legjobb.
Csak pár évvel ezelőtt állapodtam meg a végleges domain név mellett, ami persze azt is jelenti, hogy jól rácsesztem a korábbi posztokkal. Az előző helyről posztolt tartalmat igaz átvette az új blog, de vannak benne külalakbéli hibuskák rendesen, ráadásul úgy, hogy az új blogmotor egyáltalán nem is tudja módosítani. Nagyon fasza dolog az is, hogy a korábban az embermesék facebookos oldalára posztolt történeteim a megszűnt cím miatt már nem elérhetőek…..kő’ nekem állandóan variálnom, igaz?

Az izgalom mindig itt van amikor nekiállok egy új történetnek, az írás nekem egy szerelem!
Köszönöm mindenkinek, aki olvas, aki követ és főleg azoknak nagy köszönet, akik támogató hozzászólásaikkal további írásra ösztönöznek. Köszönöm nektek, igyekszem további jó kis történetekkel meghálálni a figyelmeteket!

Andrea
2019. szeptember 1.
..még mindig Nürnberg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .