Embermesék

Vigyázat! Csalók!

Az ember azt hinné, hogy ennyire nem lehet senki se hülye, de ajjaj, lehet! 🙂
Egy oknyomozós tévémüsorban mutatták be azt a csajt, aki kiadó lakást keresve egy szép napon rátalált a neten álmai lakására. Luxuslakás, luxusberendezéssel, de természetesen böven áron alul.  (bocsánat a hibás magánhangzók miatt, de sztrájkol a gép, nem engedi magyarra átállítani a billentyüzetet)
Nem volt neki semmi se gyanús (ittenem, mekkora liba!), pedig kizárólag fotókat láthatott a lakásról. A magát tulajnak kiadó akárki megetette emailban a csajt, hogy külföldön van, trallala, a lényeg, hogy küldik a kulcsot, a lánynak csak át kell utalnia a moneyt. Arra már nem emlékszem, hogy mennyi volt a kaució, de volt ám az is szépen.
A libut a fantasztikus, áron aluli bérlakás (a Schnäppchen) elvarázsolta, izgult, és fizetett ahogy kérték.
Oszt  nem történt semmi.
Jelenleg perel.
A riportban utánamentek a címnek, IP-nek, mindennek, úgy emlékszem Romániában kötöttek ki. Az ipart többen is üzik arrafelé, a rendörségnek a téma nem ismeretlen.
Persze egy kicsit azért mindenki úgy vélekedett, hogy valamennyire „selbe Schuld”, azaz az áldozatok maguk tehetnek róla, saját hülyeségük áldozatai. Mert ki az a hülye, aki egy lakást meg se néz, a róla (??) készült fotókkal megelégszik és bevéve a kefét, fizet mint egy katonatiszt? Vannak ilyen emberek?
Jelentem vannak!
Az alábbi lakásajánlat véleményem szerint egy újabb ilyen átvágósdi. Az ár (mivel kicsit azért kiismerem magam az itteni ingatlanpiacon) röhejesen alacsony, egyrészt totál belváros, másrészt a képeken szereplö lakás, a berendezésében már luxus, aki ezt a 350,-eurós bérleti díjat elhiszi, az nagy marha. (Kb. 1.200-1.500 lehetne a reális) 
Aki akarja kipróbálhatja, írjon nyugodtan a megadott (az elsö képen szereplö) emailcímre! :-)) 
Nem tudom meddig hagyják fenn a hírdetést, jelenleg még aktív. 
Itt meg lehet nézni az összes képet és magát a hírdetést is, amit érdemes elolvasni. 
Néhány kép a „Sozialwohnungról”, ami 96 m² és csak 350,-EUR!!! Ha-ha-ha-ha-ha

*****************************************************************************************

Kicsit utánnanéztem, hát igazam van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .