Embermesék

Szélmalomharc

Kedves Sofy és Tuta, köszönöm nektek az együttérző sorokat. Sofy, a gondjaimat Te már ismered, de azzokról  itt nem akarok írni (naja, egyelőre nem, de ki tudja mi lesz később?? ). A húsbavágó problémáim úgy, de úgy el tudják venni a kedvemet …..
Istenuccse, sokszor látom kilátástalannak az életemet, úgy érzem olyan mint egy szélmalomharc. Egyszerűen nincs értelme … :(((
Jelenleg még mindig sebnyalogatós állapotban leledzek, de már kapaszkodom kifelé. Az egész mindenség elviselésében egyvalaki segít úgy igazán, és ő az én kisfiam. Nem akarom tullihegni, de ő tényleg egy fantasztikus emberke. Pusztán a létezése, a lénye egy igazi örömforrás. Ha már elmúlt a „malmos” állapotom 🙂 , írok róla is. Pont ma jártunk vele gimnáziumnézőben (errefelé, Bajorországban, a 4. általános után már elágaznak a gyerekek útjai ….. szerintem túl korán, de sajnos ez van. ……  A kisfiamra roppant büszke vagyok, ugyanis a jelenlegi  1,7-es átlagával bőven belefér a gimnáziumhoz szükséges  min. 2,3 -ba. Halkan megjegyezném (mivel ilyen kései órán már nem olvassa a blogomat, hi-hi-hi), hogy én az ő korában nem voltam se ilyen okos, se ilyen sokoldalú. De pssszt! :)))

www.pixelio.de

2 thoughts on “Szélmalomharc

  1. Egyem szìved, nagyon veled vagyok ès gratula Andrè-hoz is, igazàn ùgyes kisfiù! A gimnàzium tènyleg korai, nem tudom ez magyarul mit jelent..Olaszèknàl van 5 èv elementari, 3 èv media (felsòtagozat) ès csak utàna a gimnàzium, szakiskola vagy miegymàs.
    Sajnàlom hogy csak ilyen kevesen ìrunk a jò kis blogodhoz, Mister Radìrtòl nem jònnek àt a kedves nagyonsokanlèvò fòrumozòk?? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .