Embermesék

Goldenblog 2012

Most pedig tarhálni fogok.
Ciki, mert rühellem, utálom azt is, ha más csinálja ….. de ugyibár mi mindannyian többre vágyunk. Hát arról van szó, hogy szeretném, ha még több emberhez is eljuthatnának az irományaim.
Viszont a reklámhoz, nyomuláshoz én nem értek, nem is szeretnék hozzá érteni, a nagy számmal ellentétben (ki gondolná, igaz?) roppant szerény és önkritikus emberke vagyok. Szóval én nem ajánlgatom magamat máshol, a blogomat, maximum ismerősöknek megemlítem, de már ez is ciki, mert annyira önfényezésnek tűnik a szememben, és brrrr, kényelmetlen, na!

Nem űzöm-fűzöm tovább, rátérek a lényegre. A HVG-nek köszönhetően idén is lehetőség nyílt blogok tömkelegének a bemutatkozásra. Különböző kategóriákban egy, ill. több szerzővel rendelkező blogok indulnak. Amatőrök, profik, már rég felfedezettek és ismeretlenek. A célom a részvétellel ugyanaz, mint az összes világmegváltós (vagy legalábbis jobbátevős) terveket dédelgető, másoknak mindent elmesélni kívánó grafománnak, hogy eljuthassunk másokhoz is. 🙂 Ugye nem baj?

Ha kedveled az írásaim, akkor szívesen venném, ha támogatnál egy szavazat erejével!
Köszönöm.

Hű, túl vagyok rajta….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .