Embermesék

Ebből megint botrány lesz!

Érezni a szelét nagyon. A 2006-os foci VB rendezési jogával kapcsolatos botrány dagad. Csak 6,7 millió euró (majdnem német márkát írtam, de akkor 13,4 millióról lenne szó és mindez osztrák Schillingenben 93,8 millió) sorsáról van szó.

Wolfgang Niersbach, a Német Labdarúgó Szövetség (ez németül a DFB)  elnöke már hétfőn lemondott a tisztségéről. A Császár, Franz Beckenbauer feje fölött is gyűlnek a sötét fellegek. A múltkor 3 órát töltött zárt ajtók mögött az ügyvédeivel. Az egyik helyi rádió reggeli műsorában a műsorvezetők hangot is adtak a sajnálatuknak. Szegény. De nem a Beckenbauert sajnálták, hanem az ügyvédeket. Ha-ha.

Foto: AP/Frank Augstein
Foto: AP/Frank Augstein

Jár errefelé egy mondás, kezd úgy tűnni, hogy van benne valami!  2014 Beckenbauer besucht Uli Hoeneß. 2016 Hoeneß besucht Beckenbauer.

2014-ben Beckenbauer meglátogatja Uli Hoeneßt.

2016-ban Hoeneß meglátogatja Beckenbauert.

Ugye nem kell mondani, hogy hol? Én nem árulom el, mert ez a poén lényege. Aki ezt nem érti, annak úgyis tök mindegy, már az elejétől lemaradt a műsorról. Aki érti, az most vigyorog. Bár hozzátenném: a legszebb öröm, a káröröm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .