Embermesék

44 év után!

Hihetetlen, hogy kis országunk ismét EB-s résztvevő! Es engem nem érdekelnek a finnyás megjegyzések a viel zu viel manschaftról, hogy Ungarn is csak azért került be, mert… Alig várom a mai osztrák-magyar meccset!

A nürnbergi újság tegnapi és mai száma foglalkozik Magyarországgal az EB kapcsán. Tegnap Király Gabor szürke macinacija volt a téma,ma a monarchiás összecsapás.


A der Spiegel adományozta Király Gabi bugyijának a „Lagerfelds Schrecken in grau”, azaz „Lagerfeld iszonyata szürkében” címet. A cikk persze elmeséli a gatyesz eredetét, annak szerencsehozó szerepét, de mindez a lényegen, tehát a látványon nem változtat, az marad… khmmm nem túl szép.
Lagerfeld szerint, aki joggingot hord, az elvesztette a kontrollt az élete felett. (Erre Gáborunk válasza: kapus vagyok, nem top-model, a maci a munkaruhám.)

További újságcikk taglalja a financiális különbségeket, mennyi a csapatok jelenlegi piaci értéke. 45 millió a 25 millió euróhoz. 45 millióba Alaba kerül egyedül az osztrák csapatban, 25 millióba a magyar csapat kerül. Komplett.

Mindegy. Csodák márpedig vannak! Remélem ma a részesei leszünk!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .