Embermesék

Verarscht, verarscht :-)

Mondják, ha valakit sikerült megviccelni. A napokban egy sportújságírót sikerült Christoph Piepernek, az FC St. Pauli szóvívőjének és Ewald Lienennek a vezetőedzőnek megviccelnie. Röviden a sztori: a meccsek előtti sajtótájékoztatókról Ewald Lienen rendszeresen elkésett. Az egyik, a konferenciára mindig pontosan érkező újságíró ezt rendszeresen nehezményezte. Azért jó lenne, ha az edző is betartaná az időpontokat, ha pontosan érkezne.. – morgott rendszeresen.

Aztán egyszer fordítva történt. Az edző volt pontos és ki tudja miért, az újságíró késésben volt. Az újságíró hiányzását egyből észlelték és pillanatok alatt született meg a terv. Ha megérkezik, akkor mindenki úgy csinál, mintha lezajlott volna a sajtótájékoztató. Az edző közli, hogy ha nincs több kérdés, akkor a konferenciát befejezettnek tekintik és mindenki feláll.
A terv kovácsolása közben nagy vigyor követte az „Aki későn érkezik, azt megbünteti az edző” mondatot. A magyarban is létező „Aki későn jön, azt megbünteti az élet” elferdített változatát.

A tréfa sikerült. Én is jót vigyorogtam. Az eksönről készült videót itt lehet elérni:  http://www.sport1.de/fussball/2-bundesliga/2015/10/fc-st-pauli-ewald-lienen-veraeppelt-auf-der-pressekonferenz-einen-journalisten

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .