Embermesék

Szeretem a focit! VM 2014 – Public viewing

Public-Viewingre, azaz a szurkolók részére közös focinézési lehetőséget biztosító kivetítős helyekre, egyszerűen szükség van. Nekem kevésbé, de ez a korral jár.

A nürnbergi láttán enyhe „love Parade Duisburg” érzés fogott el, nem hiszem, hogy jól érezném magam tizenötezer ember társaságában egy bekerített részen. A Dixi-Klo-k pedig mindenképpen visszatartanak az összes ilyentöl, beleértve a fesztiválokat. A jelenlegi nürnbergit kivitték a reptér közelébe, mivel a korábbi helyén gond lett volna a csendháborítás a késői meccsek miatt  Figyelembe ajánlom a tömeget és a kép jobb oldalán elhelyezkedő budikat. Brrrr. De még egyszer bocsánat, 20 évesen ezt világos, hogy másként látnám. Talán férfiként most is.

forrás: Hit Radio N1 Nürnberg

Ahova szintén nem mennék el, az az Union Berlin Puclic izéje, de az ötletük piszkosul tetszett. Meghirdették, a „szófával a stadionba” akciójukat, ami abból áll, hogy a közös meccsnézésre akármilyen szétesett, öreg ülőalkalmatosságot magukkal hozni kívánok, regisztrálhattak egy oldalon (www.wm-wohnzimmer.berlin ). Ha szerencséjük volt, nyertek és vihetik a cuccot. A stadion mezén kis nappalijukat berendezhetik és így nézhetik a meccset.

Az akcióról a leírás németül itt található: Szófával a stadionba

Ajánlom az összes fénykép megtekintését, jópofák. 
http://www.berlin.de/fussball-wm-2014/3509625-2590974.gallery.html?page=1

forrás: http://www.berlin.de/

 
 

forrás: http://www.berlin.de/
Most megyek, sietek, mert még 20 perc és kezdődik!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .