Embermesék

Shopping

Ha írni még nem is, de olvasni már jobban megy.
Találtam már egy ismerőst, aki szintén errefelé „blogozik”, ott el voltam egy darabig. 🙂

Jövő héten indulunk nyaralni és szinte pánikba estem, mert még annyi minden hiányzik, a gumimatractól kezdve a balatoni fényeket kecsesen visszaverö csingilingiig, egyszóval minden!

Erre fel ma 3 és fél órát töltöttem el az egyik áruházban vásárlással! Erre egy férfi se lenne képes!! Bizony, ezt a tézisemet a pénztárosnö megerősítette. 🙂
Mind nagyon hasznos darab, mindre szükség volt, az előnyeiket és szükségességüket mindegyiknek meg tudom magyarázni, ebben nagyon jó vagyok!
Derekas munkát végeztem. Èletem parja is megdícsért, kellemesen csalódott bennem, ugyanis ő csak az áruházban eltöltött időre koncentrált, és abból vont le (hála isten nagyon helytelenül 😉 ) a számla végösszegét saccolva rossz következtetést.

Egyszerüen imádok vásárolni, ruhákat próbálgatni, közben nem érzek se éhséget, se szomjúságot, se fáradságot.  Vagyis dehogynem! Sokszor fáraszt a párom és főleg a kisfiam, meg tudok őrülni velük a közös bevetéseken. Durván 20 másodpercenkként mormogják: meddig akarsz még itt maradni? Ezt nem kell felpróbálni, ez passzol tuti, ezt visszük! Már 20 perce itt keringüng, elég volt már! èhesek vagyunk, szomjasak vagyunk … eh!

Tuti valamilyen kábítószert fújnak az áruházak légterébe, ettől lesz élvezhető, sőt! Ókor-ókor egyszerűen isssteni dolog a shoppingolás! Ez persze csak nőkön ható szer, a férfiak szaglása amúgy se túl jó. (szándékosan nem írtam, hogy nem fejlett 🙂 )

3 thoughts on “Shopping

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .