Embermesék

Mit eszünk a meccs alatt?

A meccs alatt kérem semmit! Ki se lehetne bírni az izgalmak miatt. Hogy nézne ki, ha pont egy falat rizs bekapásával lennék elfoglalva, mialatt valami nagy dolog történik a pályán?!?! 🙂 A meccs előtt intézzük a falatot, általában ez a menünk:
Nyusz vagy Saganakizik, vagy Currywurstot eszeget. A képen a rántott juhsajt személyesen:

Apus gyomorilag jobban terhelhető, az étvágya is derekas, valamint előrelátó módon nem bíz semmit se a véletlenre. Abból indul ki, hogy elképzelhető, hogy a meccstől elmegy az étvágy, ezért előtte jól kell lakni! 🙂 Egy komplett grilltányért tesz általában magáévá, olyat mint itt a képen:

Hoppá, majdnem elfelejtettem, jár hozzá saláta is! Ebből a salátából szoktam lopkodni, mert imádom. Persze nagyon nem szabad összeturkesztánozni, mert alul már nagyon fenékösszerántós a „dresszingje” az általában XXL-re sikeredett ecetmennyiségtől. :))

Ès kérem már itt is az utolsó kép, az én falatommal. Kis Gyros. Aranyos, pont az én méretem. Saláta természetesen, rizs és cikicaki. (Tzadziki). :)) 1 napig árad belőlünk mindenhonnan a fokhagymaszag, illat, de kit érdekel? 🙂

4 thoughts on “Mit eszünk a meccs alatt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .