Embermesék

Michael Oenning és a Vasas SC

Csak egy pici hír a helyi újságban (igen, volt rá időm, mivel azokhoz a szerencsésekhez tartozom, akik a héten még szabin vannak) egy régi kedvencemről, Michael Oenningről, akiről sajnos nem tudok képek beszúrni, ahogy az említett újságcikket sem, mert egyszerűen nem megy. Nem tudok képeket feltölteni.
Szerencsétlenségemre a világ legelbaltázottabb webhostingjánál sikerült kikötnöm, egy igazi balfék srácnál, aki valószinűleg a nagyszobából irányítja a szerver-birodalmát. Az ügyfelei meg a hozzám hasonló mazsolák.
Már fürödtem be vele korábban is, mert az oldalamat ért támadások miatt teljesen tehetetlen volt.
Ha megoldódik a probléma, ha ez a Kevin-Justin végre beállítja azt, amit kell, akkor ismét fogok tudni képeket feltenni, addig nyista. A blogot átköltöztetni máshová…. huhuuuuhu, erről is van szó, de ettől, nagyon fosok. Rengeteg munka és erre nincs időnk. Végül is ez a blog nem egy kutatónak a fontos jegyzőkönyve, nem világmegváltó információk, csak egy blog. Bár most erre elszomorodtam, mert nekem ez a „csak egy blog” sokkal többet jelent. Ez a harmadik gyermekem. (A második, a fiammal egyidős Pepi-maci. Plüsséktől.)

Szóval Oenning Michaelről, az 1.FCN egy korábbi edzőjéről írnak a cikkben, aki a Budapesti Vasas SC-hez igazol vezetőedzőként. Megpróbálja megmenteni a csapatot a kieséstől. Remélem sikerül neki, volt nálunk is egy jó szériája. Az ő edzősége alatt sikerült a Nürnbergnek felkerülnie az I.Bundesligába, valamint ne felejtsük el, hogy többek között ő fedezte fel Ilkay Gündogánt is, aki a legutolsó infók szerint a Juventushoz készül. (Ez jó lenne a Nürnbergnek, mert a szerződések szerint ők is, mint volt klubbja pénzt kapnának. Milliókról van szó.)
Most felnéztem a Vasas oldalára, ott is megjelent a hír róla, de sajnos az is fénykép nélkül. Egy helyen lehet a webhostingunk? Hmm. A hír Oenningről

Kedves Michael, kívánom, hogy sikerrel járj, mentsd meg a Vasast! A csajoknak meg üzenem (nem a 20-éveseknek, hanem az én korosztályomnak), hogy érdemes lesz kimenni a Vasas meccsekre, jól néz ki a pali!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .