Embermesék

Adjuk el az ingatlanotokat!

Sofynak ígértem, hogy a következő post a neki szóló válaszom lesz. Hát akkor ugorjunk neki.:)
Megnyugtatásul: minden ingatlanra van vevő! Ez most nem degradáló, lenéző kijelentés, hanem teljesen komoly, pozitív állitás. 😉
Különbözőek vagyunk, így ami nekem talán nem jön be, az ettől függetlenül még lehet másnak az álomlakás. Dettó, mint a zenében. Egy AC/DC (AC villám DC) szám hallatán a legszívesebben kiugranék az ablakon annyira idegesít és utálom, a James Hunter zenéje viszont olyan fantasztikus zenei élményt jelent nekem, ami legalább 5 évvel meghosszabbítja az életemet. 🙂
A titok csak abban rejlik, hogy el kell jutni az érdeklődőkhöz, valamint az, hogy az ajánlatunkat figyelemfelkeltővé kell tennünk, azaz izlésessé, széppé, informatívvá. Szerepelnie kell benne, hogy miért jó ott! Azért például, mert a környezete gyönyörű, zöld, totális a nyugalom, átmenő forgalom kicsukva (ahogy Sofy lakásának környezetében) és nem azt kell kidomborítani, hogy nincs erkély.
Sofyka, ha akarod, megcsinálom neked a lakásotokról szóló exposét! Persze csak ha akarod.
Aztán még egy nagyon fontos dolog van: a hírdetés. Hol és hogy? Erről inkább magánban! Nagyon szívesen segítek mindenkinek, nyugodtan írjatok, kérdezzetek! Miért magánban? Mert ezek az ismeretek azért már egy kicsit Know-know jellegűek, több éves tapasztalatom, munkám eredménye, azért ezeket had tartsam meg magamnak.  Ìgérem, a privát megkeresésekre válaszolni fogok és tudásomhoz megfelelően segítek!
Kiváncsi vagyok, lesz-e érdeklődő! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .